Körfez’e Görkemli Eğitim Yatırımları


Buna göre gelen talep ve yapılan tespitler ışığında Körfez ilçede de belirli bölgelerde yeri projeler tek tek hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları dahilinde Körfez’e yapılacak yeni eğitim yatırımlarının artarak devam etmesi bekleniyor.

YAPILAN YATIRIMLAR

Körfez ilçede şu anda İlimtepe Mahallesi’ndeki 16 derslikli Anadolu lisesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Esentepe Mahallesi’ne kazandırılan 8 derslikli anaokulu inşaatının da sürdüğü, çalışmanın kısa zamanda tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

YAVUZ SULTAN SELİM’E YENİ ANAOKULU

Eğitim alanında Körfez ilçede hayata geçirilen bir önemli yatırım da Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yapılıyor. İnşaat çalışmasının devam ettiği projenin tamamlanması ile bölgeye toplamda 24 derslikli kapsamlı bir ilkokul kazandırılmış olacak. Ayrıca TÜPRAŞ İlkokulu bahçesine yapılacak olan 8 derslikli anaokulunun da ihalesinin yapıldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817