banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’e Güvenli ve Konforlu Yollar


 


Kentin dört bir yanında çalışma yürüten Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağlam ve kalıcı çözümler üretmek için yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeler başta olmak üzere, ara sokaklarda asfalta kavuşuyor.

HEREKE’YE 2 BİN 700 TON ASFALT
Araç ve yaya trafiğini daha güvenli, daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak; Hereke Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı, Karagöz, Katmer, Arif, Arşin, Taksim ve Mesken Sokakları’nda Bin 500 metre uzunluğunda, 2 bin 700 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR
Kentin dört bir yanında ulaşım ağını kolaylaştıracak adımlar atan Körfez Belediyesi, belirlen program dâhilinde Çamlıtepe Mahallesi’nde de asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, Öğretmenler Caddesi ve Akıncı Sokak’a Bin 200 ton sıcak asfalt atılacak.
Yetkililer; çalışmaların süratle tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826