banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’E HİZMET YAĞIYOR
 İlkler Körfez’e Yakışır

Yeniyalı Mahallesine yapılan ve mahalle sakinlerinin yanı sıra Körfez halkının büyük bir heyecanla beklediği Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı gerçekleşen törenle Körfez halkının hizmetine açıldı. 9150 metrekare kapalı alana sahip olan içerisinde birçok özelliği barındıracak olan Yeniyalı Kapalı Pazar alanı, Kapalı Pazar alanı olmasından ziyade 3000 kişilik düğün salonu ve kapalı otopark olarak da Körfez halkına hizmet verecek.

Protokol Büyük İlgi Gösterdi

Gece gündüz Körfez halkının hizmetine açılması için çalışarak hizmete açılan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazarı yapısı ve mimarisi ile de Körfez’e ayrı bir değer katacak. Kocaeli’nin en büyük düğün salonu olma özelliğini de bulunduranNecmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanın açılışına protokol üyeleri büyük ilgi gösterdi. Açılışa ev sahipliği yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş gerçekleşen açılışa katıldı.

Başkan Baran, “Sağlıklı Alanlar Oluşturarak Halkımıza Hizmet Etmeye Çalışıyoruz”

Gerçekleşen açılışta Körfez halkına yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu proje 4 mahallenin ortak ihtiyacını karşılayacak bir çalışma oldu. 9150 metrekare kapalı alana sahip Pazar yerimizin 6. 000 metrekaresi bu alanda ki ihtiyacı karşılayacak. Daha sağlıklı alanlar oluşturarak halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra tüketicilerimizi de koruyarak üreticilerle-satıcılar arasında bir denge kurmaya çalışıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi esnafımız ve pazarcı esnafımız bölgemizin en büyük yatırımcısıdır. Bu yöndeki çalışmalarımızı neticelendirmeye başlıyoruz. Bunun en güzel örneklerinden biriside şuan içerisinde bulunduğumuz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanımız.

Ülkemizin son zamanlarda yetiştirdiği ender isimlerinden ve ülke siyasetine damga vurmuş büyük bir lider olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın ismini bu projemize verdik. Kendisi için ne yapsak azdır, Allah kendisinden razı olsun mekanı cennet olsun. Ben tekrar açılışını yaptığımız Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanımızın ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Özak, “Gelişerek Büyüyen Bir Körfez Var”

Daha sonra kürsüye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak gelerek, açılacak olan yeni hizmetin Körfez halkı için hayırlı olmasını diledi. Özak, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte yakından takip ettiğimiz bu proje tam anlamıyla Körfez halkına yakışır bir şekilde oldu. Kocaelimiz ve Körfezimiz gelişerek her zaman hedeflerini büyüterek ilerlemeye devam ediyor. Körfez’e âşık bir belediye başkanımız var. Körfez halkı bu konuda gerçekten çok şanslı. Açılacak olan yaptığımız Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanı ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra protokol üyeleri Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanını adım adım dolaştı. Çalışmayı ve mimariyi çok beğenen protokol üyelerine Belediye Başkanı İsmail Baran alan hakkında çeşitli bilgiler aktardı. 


Körfez İlçenin başarılı Belediye Başkanı İsmail Baran '' Halka Hizmet, Hakka Hizmettir. 
''Gece Gündüz Çalışıyoruz. Ne Söz verdiysek, bir bir yapıyoruz'' dedi.

Kültür Merkezinin 3. katında bulunan Düğün Salonu 36x36 büyüklüğünde

Düğün Salonunun en büyük özelliği ortasında hiç direk kullanılmadı. 





Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin açılışına katılım çok yoğun oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751