Körfez’e Modern Havuz
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, merakla beklenen Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Yüzme Havuzu İçerisinde Birçok Özelliği Barındıracak

Son derece modern bir yapı olan Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baran, Körfez'in çok yakında uluslararası kriterlere sahip muhteşem bir Spor Kompleksine kavuşacağını söyledi. Kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan spor kompleksi içerisinde birçok özelliği barındırıyor. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile tuvaletler yer alıyor. Tesisin birinci katında malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün yer alacak. Suyu dezenfekteli ısıtma sistemi olan soğutmalı yarı olimpik yüzme havuzunda çocuklar ve yetişkinler için yüzme kursları da verilecek.

Ayrıca kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında ise bahçe, lobi, vitamin bar ve kahve evi yapılacak. 12,5 x25 metre, 5 kulvarlı olacak yarı olimpik havuzda, 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da bulunacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün yapılıyor.

Başkan Baran, “Körfez Halkına Yakışır Bir Proje Oldu”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Körfez yarı olimpik yüzme havuzunu da içinde barındıran Spor Kompleksinin yüzme sporunda yetenekli pek çok gencin keşfedilmesini sağlayacağını belirten Başkan Baran sözlerine şöyle devam etti, “Farklı branşlarda başarılı sporcuların yetişmesi ve gençlerimize yönelik spor alanlarının en kısa zamanda hizmete girmesi için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Su sporlarında da ilçemizi başarılara taşımak istiyoruz. Bu mekanlar yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi çocuklarımız bizlerin geleceği, onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817