Körfez’e Modern Kurban Satış Alanı

 Kurban Alanında Eksikliler Gideriliyor
 Kurban pazarı alanında hem kurban satıcıların hem de vatandaşlarımızın memnuniyeti göz önüne alınarak özel bir çalışma başlatıldı. Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde oluşturulan kurban pazarının ihtiyaçlarını giderebilmeleri için belediye ekipleri, titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kurban Pazarı Çok Fonksiyonlu Pazar Alanı olarak düzenlenerek kurban kesim yeri olarak da hizmet verecek. Kurulacak olan Kurban Pazarı satış alanında su tesisatı çekilerek büyük bir ihtiyaç karşılanmış olacak. Tuvalet, mescit, çay ocağı, otopark, kantar ve kesimhaneden oluşacak kurban pazar alanı, vatandaşların hizmetine sunulacak.

 Başkan Baran: “Çalışmalarımız titizlikle yürütülüyor”

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle il dışından çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvan geleceğini belirterek her türlü tedbirin alındığını, sağlık kontrolünden geçilmeyen hiçbir hayvanın satışına izin verilmeyeceğini söyledi. Başkan Baran,“Kurban pazarında hayvanların sağlığı için veteriner hizmetlerimizi titiz bir şekilde yürüteceğiz. Gerek kurban satan esnafımızın gerekse yoğun bir şekilde kurban pazarını ziyaret eden vatandaşlarımız sağlığı için ise sağlık görevlilerimiz hazır bulunacaklar. Kurban pazar alanının hijyeni ve temizliği için ekiplerimiz 24 saat çalışma yürütecek. Belediye olarak vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapmaları için tüm hizmetlerimizi seferber edeceğiz. Hijyen şartlarına büyük önem veriyoruz ”dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817