banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Körfez’e Özürlü Sosyal Tesisi Yapılıyor

Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye Ömer Faruk Balamir İnşaat, Tabanlı İnşaat, Ayef İnşaat, İskan İnşaat, Kuant Yapı İnşaat ve Yıldızlı Mühendislik İnşaat isimli firmaların katıldığını, açıklayan Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi ile Deprem Anıtı arasındaki alanda yapılacak olan Çevre Düzenlemesinin dört ay içerisindebitirilmesinin  planlandığını söyleyen Körfez Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz“Çalışmanın yapılacağı alanda özürlülere sosyal tesis ve  kafelerde inşa edilecek. Tütünçiftlik Kültür Merkezi Çevre düzenlemesi içerisinde oturma alanları, kamelyalar,  yürüyüş yolları,yeşil alanlar ve ışıklı su oyunları olacak” şeklinde açıklama yaptı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826