Körfez'e Trabzon'dan gelin geldi

KÖRFEZ ilçenin tanınmış simalarından olan, Erzurumlu Osman ve Fikriye Avcı'nın yakışıklı oğulları Yusuf Avcı, önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle hayatını Trabzonlu Ahmet ve Fatma Kaba çiftinin güzel kızları Arzu Kaba ile birleştirdi. Derince'de bulunan Çatı Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasimine, kız ve erkek tarafından çok sayıda davetli katıldı.

 

GENİŞ KATILIM

Düğüne katılanlar arasında Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin eski başkanlarından ve AK Parti Körfez İlçe yöneticilerinden Bekir Sarıgül, Türköz İnşaat firmasının sahiplerinden Recep Türköz, iş adamları ile kız ve erkek tarafından konuklar yer aldı.

 

ERZURUM BARI

NEFESLERİ KESTİ

Gelin ve damadın dansı ile başlayan düğünde davetliler bir an olsun pisti boş bırakmadı ve bol bol oyun oynadılar. Ayrıca gecede Erzurum Bar ekibinin davul zurna eşliğindeki gösterisi büyük alkış aldı. Ekibin servilediği gösteri sırasında özellikle Hançer Barı heyecanlı bakışlarla izlendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817