banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’e Yakışan Bir Spor Kompleksi Olacak

Körfez’de spora yaptığı yatırımların meyvesini ülke ve dünya genelinde aldığı başarılar ile toplayan, yeni spor kompleksi ile de gücüne güç katacak olan Körfez Belediyesi, her branştan sporcu yetiştirecek.

ÇALIŞMALAR HUMMALI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Sporu ülke genelinde başkent haline getirecek 35 milyon liralık projelerin startını veren Başkan Baran ise bu projeye büyük önem veriyor. Çeşitli ziyaret ve incelemeler ile sürdürülen çalışmaları aşama aşama takip eden Başkan Baran, projenin verilen sürede bitirilmesi adına yoğun bir mesai harcandığını belirtti.

PROJEDE KABA İNŞAAT ÇALIŞMALARINA GEÇİLDİ

Proje’de açık ve kapalı futbol sahaları, basketbol, tenis ve voleybol tesislerinin kaba inşaat çalışmalarına geçildi. Bununla birlikte hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından kompleksi çevreleyen istinat duvarlarının yapımına başlanılacak.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi 4 bin 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751