KÖRFEZİ YASA BOĞDU YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU
 Olay, Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi İnkılap Sokak adresinde meydana geldi. 31 yaşındaki Ayhan Yavuz, evindeki yatağında ölü bulundu. Eşi Seval Yavuz, uyuduğunu düşündüğü eşi Ayhan Yavuz'u kahvaltı için uyandırmak istedi ancak başarısız oldu. Ayhan Yavuz'u hareketsiz gören yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayhan Yavuz'un öldüğünü belirledi. Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Ayhan Yavuz'un ölümü şüpheli bulunarak olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yavuz'un cansız bedeni de otopsi için morga kaldırıldı. Öte yandan çiftin 6 aylık çocuklarının olduğu öğrenildi. Ayrıca Ayhan Yavuz'un ağabeyi Atakan Yavuz'un Körfez Belediyesi'nde koruma olarak görev yaptığı bilgisine ulaşılırken, Yavuz'un genç yaşta ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu.

 

RAHATSIZLANMIŞTI

Ayhan Yavuz ile ilgili daha sonra bir detay ortaya çıktı. İddialara göre; Bir mobilya firmasının deposunda şoför olarak çalışan Ayhan Yavuz, dün kalbiyle ilgili rahatsızlık hissetti. Bunun üzerine Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki bir doktordan randevu alıp, işten izin alarak hastaneye gitti. Yavuz'un hastaneye gitmesine rağmen doktorla olan randevusuna girmediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817