Körfezim Eğitim Kurumları’nda 5. Sınıflar Yüz Yüze Eğitime Merhaba Dediler

  Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim süreci ile yürüttükleri haftalık ders programlarını, yüz yüze eğitime açılan sınıfları ile okulda yapmanın mutluluğunu yaşayan 5. sınıflar ateş ölçümü yapılarak okula alındılar. Sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında okul hemşiresi tarafından bilinçlendirilen öğrenciler uyarıları dikkatle dinlediler.

  Haftada iki gün yüz yüze eğitime katılacak öğrenciler, seyreltilmiş sınıflarında tüm tedbirlere uyularak öğretmenleri ile buluştular.Haftanın diğer günleri için de uzaktan eğitim programına devam edecek olan öğrenciler, okula gelmenin ve arkadaşlarıyla görüşmenin keyfini de yaşadılar.

  Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anaokulu, ilkokul, 8. ve 5. sınıflar yüz yüze ve uzaktan eğitimlerine, 6. ve 7.sınıflar da uzaktan eğitimlerine  devam etmektedirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817