banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’İN 6 YENİ MİLLİ SPORCUSU

           Türkiye Taekwondo Federasyonunun ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslar arası  Turkish Open turnuvasına 52 ülkeden yaklaşık 2.200 civarında sporcunun mücadele ettiği turnuvada sporcular büyükler,gençler, ve yıldızlar, kategorilerinde yarıştılar.  Türk sporcular tüm kategorilerde 63 altın, 61 gümüş ve 115 bronz olmak üzere 239 madalya elde etti.

            Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Metin Şahin İstanbul’da harika bir organizasyonu geride bıraktıklarını söyledi. Başkan Şahin “Üst üste 7’ncisini düzenlediğimiz Uluslar arası açık taekwondo turnuvasının sonuna geldik. Bu turnuva bizim markamız oldu. Katılımcı ülkeler çok güzel duygularla ülkemizden ayrılıyor. Sporcularımız çok iyi sonuçlara imza attılar.Burada ülkemizi en iyi şekilde tanıttık. Mücadele eden herkesi kutluyorum” ifadesini kullandı.

            Söz konusu Müsabakada, Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü Aşkın KAHVECİ Antrenör olarak görev aldı ve sporcuları hakkında açıklama yaparak;  Körfez Gençler birliliğinin 6 sporcusu milli takım adına ülkemizi ve İlçemizi temsilen  katıldıkları müsabakada, 18-30 yaş bayanlar kategorisinde Sinem KARAKAYNAK, Melike SERTÇELİK, Melike Sefanur  TETİK 3 lüsü bronz  madalya, 15-17 yaş Gençler kategorisinde  Melis KAYA ve Mertcan KAYA 2 lisi pair takımda  uluslar arası  bronz madalya alarak Körfeze 5 bronz madalya ile dönmüşlerdir.  Eray Mert GÜLERYÜZ yarı finalde elenerek müsabakaya veda etti ve 6 sporcu Cmilli oldular dedi. Kahveci ayrıca sporun ve sporcunun dostu Körfez Belediye Başkanı Şener SÖĞÜT ve Başkan yrd. Osman  YURT, Selami TANIŞ , Kulüp Müdürü ALİ Osman BAŞ’A  desteklerinden ötürü teşekkür etti. Destek sizlerden başarı sporcularımızdan. Spor her fenalığın önleyicisi ve sağlıklı yaşamın anahtarıdır dedi.

MÜSABAKADA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI :  6 ay önce 11 yaşında (lösemi) kan kanseri teşhisi konulan  Taekwondocu Mehmet Kerem PEKEL tedavi gördüğü hastane doktorlarından özel izin  alarak turnuvaya katılan minik sporcunun müsabakası sırasında duygusal anlar yaşandı ve herkes ayakta alkışladı. Federasyon Başkanı Metin Şahin yaptığı açıklamada Mehmet Kerem geleceğin parlak sporcusuydu, şu an hastalığı ile mücadele ediyor. Daha önce rakiplerini yendiği gibi şimdide bu zorlu hastalığı yeneceğine  yürekten inanıyoruz, bu süreçte  her zaman sporcumuzun yanında olacağız, spor yapmanın pozitif  etkisiyle bu spor sevgisi ve cesareti ile burada herkes için bir ilham kaynağı oldu. Mehmet Kerem  PEKEL gerçek bir kahraman ve gerçek kahramanlar maske takar ” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751