Körfez’in acı kaybı
 Tütünçiftlik Güney Mahallesi Hacı Muharrem Camii İmamı Numan Sabit Noğman (52), Bursa’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre abisinin kullandığı otomobil  ile birlikte bir yakınlarının düğününe giden Numan Sabit Noğman,Bursa’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı. Kazadan sonra hastaneye kaldırılmak istenen Numan hoca, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Aynı kazada yaralanan Numan hocanın abisinin de yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

İsmail baran’ın komşusu

Trafik kazasında hayatını kaybeden Numan Sabit Noğman, uzun yıllardır Hacı Muharrem Camii’nde imam olarak görev yapıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da komşusu olan ve sürekli gittiği caminin imamı olan Numan Hoca’nın cenazesi memleketi olan Trabzon’da yarın toprağa verilecek. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Numan Hoca, Körfez’de çok sevilen imamlardandı. Numan Hoca’nın cenazesi için Körfez Belediyesi tarafından Müftülük önünden otobüs kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817