Körfez’in alt yapısına  100 MİLYON LİRA
 İSU tarafından bu yıl Körfez’de başlatılacak alt yapı çalışmaları öncesinde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede bu yıl kapsamlı şekilde yapılacak içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları öncesinde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve daire müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıya ayrıca Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Sait Uçar ve Levent Yılmaz da katıldı.  İSU yetkilileri, Körfez’in dört bir yanında yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaparak, bilgilendirmelerde bulundu.

HER MAHALLEMİZE DOKUNACAĞIZ

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram “ 2017 yılı içerisinde Körfez İlçemizde dokunmadığımız mahalle kalmayacak. Altyapısı tamamlanmayan çalışmalarda, üstyapı çalışmaları bir anlam ifade etmiyor. Bu yıl içerisinde başlayarak en kısa sürede Körfez’in alt yapısını yenileyeceğiz” şeklinde konuştu. Toplantıda ayrıca, İSU Genel Müdürlüğü personeli tarafından sunum da gerçekleştirildi.

HER VATANDAŞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “157 bin nüfuslu kentimizi, her vatandaşımızı düşünerek planlıyoruz. İSU'nun ilçemizde yapacağı altyapı çalışması ile ilgili İSU Genel Müdürümüz İlhan Bayram ve çalışma arkadaşlarımızla toplantı gerçekleştirdik. Amacımız, gayemiz, daha yaşanabilir bir Körfez inşa etmek”  ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817