banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’in amatör spor kulüpleri Büyükşehirle hayat buluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine yapılan malzeme, tesis ve gıda yardımları devam ediyor. Körfez Çamlıtepe Spor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği Başkanı olan Tarık Gürgen, Körfez ilçesinde 13’ü Futbol, 10 farklı branş olmak üzere toplamda 23 amatör spor kulübü bulunduğunu ve Büyükşehir’in kulüplere olan desteğini esirgemediğini söyledi.

“CAMİAMIZDA TAKDİRLE KARŞILANDI”

“Yapılan çalışmalar camialarca takdir topluyor” diyen Gürgen; “Kocaeli Büyükşehir ile yapmış olduğumuz toplantılarda ilçemizdeki amatör spor kulüplerinin taleplerini yerinde tespit ettikten sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından tesis, malzeme, ulaşım ve gıda yardımları kulüp başkanlarımızın ve yöneticilerimizin işlerini ciddi anlamda kolaylaştırmıştır.” dedi. Aynı zamanda ‘’Tüm amatör spor kulüplerinin kullanacağı bilgisayar, yazıcı, fotokopi makinesi ve televizyon yardımları kısa sürede temin edilip teslim edildi. Amatör sporun gelişmesi için oldukça önemli olan bu yardımlar spor camiamız tarafından takdirle karşılanmıştır.” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ’NİN EVLATLARI DAHA İYİ TESİSLERDE

Konuşmanın devamında Gürgen, “Spor Kenti Kocaeli’nin evlatlarını daha iyi tesislerde, en iyi malzemelerle çok daha iyi koşullarda spor yapma imkânı sunmak için Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek olma yolunda ilerliyor. Ben de sporun içinden gelen biri olarak, çok önceleri bu imkânların yok olduğunu ve şimdiki nesil gençlerin gerçekten çok şanslı. Büyükşehir Belediyesi sezon öncesi spor tesislerimizi yeniledi, bakımlarını yaptı. Sporcularımızı ve velilerimizi daha sağlıklı ortamlarla buluşturuyor.

Bu güzel destekler sayesinde yetişen başarılı sporcular, profesyonel sporcular ve milli sporcuların sayısı her geçen gün artıyor” diyerek yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı.

“TAHİR BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Körfez ilçesinin en eski takımlarından biri olan Körfez Esenspor Futbol Kulübü yöneticisi, aynı zamanda kulüp antrenörü Kenan Ay ise Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek  “Zamanında toprak saha olan, ışıklandırması olmayan sahalarda idmanları genelde gündüz hava kararmadan yapardık” dedi. Ay, “Belediyemizin gerek saha, gerek ışıklandırma çalışmalarıyla beraber idmanlarımızı istediğimiz saatlerde yapabiliyoruz. Akıllı, iyi çalışan bir yönetim belediyemizin sunduğu imkanlarla bir kulübü en iyi şekilde temsil eder, kulüplerin en büyük destekçisi yerel yönetimlerdir.” şeklinde konuştu.

“BAŞARIMIZIN SIRRI KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ”

Körfez ilçesinin bir diğer takımı Karakuşak Spor Kulübü ise 4 farklı branşta faaliyet gösteriyor. Özellikle dövüş sporlarında faal olan kulüp;  Wushu Kung Fu, Kick Boks, Muaythai ve Boks branşlarına hayat veriyor. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Milli Takım Antrenörü olan aynı zamanda Karakuşak Spor Kulübü antrenörü Eren Koç başarılarının sırrı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini işaret etti. Koç, “Başarımızın sırrı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın maddi ve manevi destekleriyle olmuştur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751