KÖRFEZ’İN BAYAN PROTOKOL ÜYELERİ SAİTABAT KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
 Saitabat Köyü Bayan Protokol Üyelerini Ağırladı

Kocaeli’nin ve ülkemizin en aktif kadın meclislerinden biri olan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri başarılı çalışmalarıyla kendilerinden söz ettirmeyi sürdürüyor. Kalabalık bir ekiple Bursa Saitabat Köyüne giden Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Körfez’in bayan protokol üyeleri neşeli geçen yolculuğun ardından Saitabat Köyüne ulaştı. Gerçekleşen ziyarete Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın eşi Aysel Can,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Körfez Başsavcısı Alpaslan Kaplan'ın eşi Hatice Kaplan, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal ve yönetim kurulu üyeleri,Körfez Kaymakamlık ilçe müdürleri, Belediye Başkan yardımcıları eşleri, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun, Ak Parti Körfez Belediyesi bayan meclis üyeleri katıldı.

Ziyarette Samimiyet Hâkimdi

Körfez’den yola çıkarak Saitabat Köyüne ulaşan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Körfez’in bayan protokol üyeleri sıcak ve samimi bir şekilde Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği üyeleri tarafından karşılandı. Karşılıklı bir şekilde hediyeleşerek başlayan ziyaret kahvaltı programıyla devam etti. Türkiye'nin ilk köy kadınları derneği olma unvanına sahip olan Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği başarı dolu hikayelerini Körfez’in protokol üyelerine aktardılar. Dernek Başkanı Sermin Cakalıoğlu, Körfez’in protokol üyelerine derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Cakalıoğlu“Köydeki kadınlara kendilerine olan özgüvenlerini kazandırmak, aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek, kültüre sahip çıkmak ve artık önemini yitiren ve gitgide bireyselleşen çalışmaları, köydeki imece usulü çalışmalara döndürerek, dernek çatısı altında canlandırmak amacıyla kurulmuştur. Amacımızdan ve gayretimizden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Günümüz koşullarında adımı atılmayacak hiçbir çalışmanın olmadığının altını çizen dernek üyeleri birlik ve beraberlik içerisinde yeni projelerin temellerini atma kararı aldılar. Saitabat Köyünün doğal görüntüsüne ve tabiatına hayran kalan Körfez’in değerli protokol üyeleri Saitabat Köyünü gezerek bol bol fotoğraf çekildiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817