Körfez'in caddeleri parke İle Güzelleştiriliyor


Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parke ve bordür çalışmalarını belirli takvim doğrultusunda sürdürüyor. Mimar Sinan ve Güney Mahallesi’nde bozulan yürüyüş yollarındaki parke ve bordürlerin değişmesi sonrasında ekipler önceki gün Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde detaylı çalışma yürüttü.

ANINDA MÜDAHALE

Vatandaşların rahatça yürümesini sağlamak amacıyla bozulan yerlerdeki parke ve bordürler değiştirilirken, vatandaşlar tarafından çağrı merkezine ve mahalle muhtarına gelen talepler değerlendirilerek bozulan yerlere anında müdahalede bulunuldu. Talepleri yerine getirilen vatandaşlar, ekiplere teşekkür etti.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşların daha rahat yürümesini sağlamak amacıyla çalışma başlattı


Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parke ve bordür çalışmalarını belirli takvim doğrultusunda sürdürüyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817