KÖRFEZ’İN ÇEVRESİ TERTEMİZ
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda temiz bir çevre oluşturmak için çalışmalarına hız katan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Daha temiz bir Körfez” için kentin genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İnsanların sağlığını ve çevreyi korumak için temizlik çalışmalarına ayrı bir önem gösteren Körfez Belediyesi, bu çerçevede Körfez’i çeşitli yöntemlerle temizliyor. Kaldırımları sabunlu su ve yolları tazikli su ile temizleyen belediye ekipleri bunun yanı sıra temizlik araçları ile her gün Körfez’in genelinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

36 Mahallede Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

“Daha temiz bir Körfez için el ele” sloganıyla yola çıkan Körfez Belediyesi temizlik ekipleri, cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor. Modern şehircilik anlayışıyla her geçen gün çehresi değişen Körfez’de sokaklar süpürülmekle kalmıyor, deterjanlı su ile yıkanıyor. Halkın istek ve taleplerini de göz önüne alarak çağrı merkezine gelen çağrıları anında değerlendiren belediye ekipleri, gelen talepleri göz ardı etmeyerek halktan olumlu tepkiler alıyor. Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 36 mahallede gece ve gündüz ekipleriyle temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez’de girilmedik sokak bırakmayan temizlik ekipleri günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerinin yanı sıra, belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile parkların temizliğini de gerçekleştiriyor.

Belediye Ekipleri İnsan Sağlığını Tehdit Eden Unsurları Ortadan Kaldırıyor

Kentte sosyal yaşamı olumsuz etkileyen ve çevre sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediyesi ekipleri, çevresel ve görsel kirliliğine neden olan moloz ve diğer atıklar içinde ilçe genelinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Çevreye bırakılan atıkları özel atık araçları ile toplayan belediye ekipleri, toplanan atıkları atık getirme merkezine getiriyor. Ülke genelinde örnek bir atık getirme merkezine sahip olan Körfez Belediyesi, burada ki atıkları bir bir ayırarak imha edilecek olan atıkları izaydaş’ta imha edilmesini sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817