Körfez'in Çocukları Çok Şanslı

 

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bu yıl da 7'den 70'e yüzmek isteyen vatandaşlarla dolup taştı. Özellikle okulların kapanması sonrasında çocuklar havuza büyük ilgi gösterirken, eğlenerek yüzme öğrendi. 06-10 yaş, 11-13 yaş ve 14 yaş üstü olmak üzere haftanın 6 günü 08.30 – 23.30 saatleri arasında kullanılan havuzda çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor. Çocuklar eğlenirken öğreniyor. 

BİN 200 KİŞİYE EĞİTİM

Eğitimlerin uzman eğitmenler eşliğinde verildiği yüzme kursunda toplam bin 200 öğrenci eğitim görüyor. Yetkililer, “En fazla ilgi 06-10 yaş arası çocuklarımızdan. 530 öğrencimiz var. Haftanın 6 günü yaş gruplarına göre belirlediğimiz periyot eşliğinde eğitimlerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Havuzda sadece yüzme eğitimi verilmiyor. Ayrıca tesis içerisinde fitness salonu, hamam ve sauna da yer alıyor. Fitness salonunun da büyük ilgi gördüğünü belirten yetkililer, “Bay ve bayan olmak üzere salonumuz kullanıma açık. 145 bayan ve 180 bay üyemiz hizmetlerden yararlanıyor” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817