Körfez'in gururuna ödül yağıyor!
Milli Taekvondocumuz Şevval Yarar'ı Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu'da ödüllendirdi. Başarılı Sporcuyu makamında Hocası Aşkın Kahveci ile birlikte ağırlayan Kaymakam Mahmut Şirinoğlu Şevval'i tebrik ederek hediye verdi.


Azmin elinden hiç bir şeyin kurtulamayacağını söyleyen Kaymakam Mahmut Şirinoğlu sözlerine şöyle devam etti. Şirinoğlu'' Halk eğitim kurslarımızdan yetişip böylesine önemli bir başarı elde eden Şevval kızımızı tebrik ediyorum. Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz. Demek ki çalışınca oluyormuş. Sporun hangi dalı olursa olsun gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Şevval kızımızı da Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak da görmek istiyoruz. Buna da inancımız sonsuzdur.

Antrenörü olan Aşkın Kahveci ile destekçileri olan ailesini tebrik ediyorum.   Bundan sonra da  kendisine her türlü desteği vereceğiz.  Emeği geçenleri tekrar  tebrik ediyorum dedi. Şevval'den bir de poomse çizmesini isteyen Mahmut Şirinoğlu poomse sonunda kendisini tekrar tebrik ederek üzerinde Türkkuşu yazan şapka da hediye etti.


Milli Taekvondocumuz Körfez'in gururu Şevval Yarar'ı makamında kabul eden Kaymakam Mahmut Şirinoğlu ''Kızım bir poomse çizde gözümüzün pası silinsin dedi.





Kaymakam Mahmut Şirinoğlu Şevval'e üzerinde Türkkuşu yazan Şapkada hediye etti.



Kaymakam Mahmut Şirinoğlu Şevval'i tebrik ederek hediyeler verdi.





Milli Taekvondocumuz Şevval Yarar Kaymakam Mahmut Şirinoğlu'na çiçek verek ellerinden öptü.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817