banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’in her yeri  bizim için önemli

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları dolaşan Başkan Baran ‘hayırlı işler’ dileklerini iletirken, istek ve taleplerini de tek tek not aldırdı. Körfez’in dört bir yanına eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez’in her yeri bizler için önemli. Hacı Osman Mahallesi’nde de önemli projeler yükseliyor.

DESTEĞİNİZ GÜÇ VERİYOR

Kocaeli Üniversitesi’nin kampüs inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında 4 bin 500 öğrenci eğitim görecek. Bu gerçekten önemli bir rakam. Mahallede canlılığı daha da arttıracaktır” dedi. Başkan Baran, mahalleye yapılacak kapalı pazar içinde çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, “Göreve gelirken ne söz verdiysek tek tek yerine getiriyoruz. Sizlerin desteği ve duaları bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Başkan İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesi’nde esnaf turu sırasında çay davetinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.


Başkan İsmail Baran Körfez’in dört bir yanına eşit hizmet götürdüklerini belirterek, “Her şey daha güzel bir Körfez için” ifadelerini kullandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751