KÖRFEZ’İN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Körfez Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarlarının katılımıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kamu kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, muhtarların talep ve önerilerini masaya yatırdıklarını ve çözüm yollarını birlikte istişare ettiklerini söyledi.

GÖZÜMÜZ VE KULAĞIMIZSINIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız bizlerin ilçe genelindeki gözü ve kulağıdır. Mahallelerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını, talep ve önerilerini en iyi onlar bilir. Bizler de vatandaşlarımızın onlar aracılığı ile bizlere ilettiği talep ve önerilere kısa süre içerisinde cevap vermek için çalışıyoruz.

İSTİŞARE HER ZAMAN ÖNEMLİ

Kurumlar arasındaki iş birliği noktasında Körfez gerçekten örnek teşkil eden bir ilçe. Sayın Kaymakamımızın da bilgi ve tecrübeleri ile bu iş birliğini daha güçlü seviyelere de taşıyacağımıza eminim. Hepimiz ortak gayesi; Körfez’in huzuru, güvenliği ve daha güzel bir ilçe haline dönüşmesidir. Bu kapsamda bu tür toplantılarda yapılan istişareler her zaman önemlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817