banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’in İçme Suyu  Hereke’den Gelecek

Candemir, Hereke’de kaynağı olan Ulupınar Deresi’nin suyunun kaliteli olduğunu ve Çenesuyu gibi bir marka olabileceğini söyledi. Meclise sunulan önerge araştırılmak üzere komisyona havale edildi.

Candemir verdiği önergede, Hereke’de kaynağı bulunan Ulupınar Deresi’nin, kurulacak olan Ambalajlı Su Entegre tesisleri sayesinde hem bölgeye istihdam, hem de belediyeye gelir kaynağı olacağını ifade ederek, “Gerekli incelemeleri yaptırdım. Bu su çok kaliteli ve temiz, içme suyu olarak değerleri çok iyi. Körfez tarihinde katma değeri en yüksek proje olabilecek bir fırsat” dedi.

Candemir, kurulacak tesis ile 6.5 milyon kişinin ambalajlı su ihtiyacının karşılanabileceği ifade edildi. Tesislerin , ekonomik olarak bölgenin rahatlamasını sağlayacağı da açıklamalara eklendi.

Verilen önerge Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından beğeniyle karşılandı ve incelenmek üzere komisyona havale edildi. Mehmet Candemir, önerge ile birlikte suyla ilgili ölçüm değerlerini gösteren raporu da sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826