KÖRFEZİN KÖYLERİNDE AK PARTİ RÜZGARI ESTİ
 SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları körfezin köylerin de rüzgar gibi esti.Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif YILMAZ ın katılım sağladığı programda 15 köy ziyareti gerçekleştirildi. Köy muhtarları ve sakinleriyle gerçekleşen buluşmaya Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, SKM Başkanı Şaban AYDIN ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

Milletvekili Adayı M.Akif YILMAZ ‘Yeni Türkiyeyi Anlattı’

Gerçekleşen ziyaretlerde Kocaeli milletvekili adayı YILMAZ Yeni Türkiye vurgusuna değindi.Bankaların battığı, emekli ve kamu çalışanlarının maaşlarını ödemek için IMF nin kapısında dilenildiği, okul ve kamusal alanda başörtüsünün yasak olduğu, hastane kuyruklarının olduğu, ilaç bulunamayan sermaye ve medya guruplarının hükümet değiştirebildikleri, tarım ve savunma sanayiin de dışa bağımlı olan Eski TürkiyeninAkparti hükümetleriyle geride kaldığını Yeni Türkiyenin ise dünyaya yön veren ve Türkiye dünya da gıpta ile takip edilen projeleri hayata geçirdiğini demokrasisi ile birçok ülkeye rolmodel olduğunu ifade etti. 13 yıllık kazanımların ne zorluklarla elde edildiğinin hesabının iyi yapılması gerektiğini aksi bir durumda kaybınında bir o kadar kolay olacağını bilerek sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi.Köy sakinlerinden partisine destek isteyen YILMAZ ALLAH ın izniyle Yeni Türkiye nin Yeni Zaferlerin müjdecisi oldunu söyledi.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Gerekli’

Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM gerçekleştirdikleri köy ziyaretlerinde yeni anayasa ve başkanlık sisteminin gerekliliği hakkında bilgi verdi. Türkiyeninartik kabına sığmadığını tabir yerindeyse gömleğin dar geldiğini 1980 darbe anayasasının yamalı bohça misali Yeni Türkiye ve dünya normlarına cevap vermediğini artık bürokraside başkanlık sisteminin şart olduğunu dile getirdi. Başkanlık sistemiyle koalisyonların sona ereceğini 6 kez gidip 7 kez gelen siyasetçilerin olmayacağı bir Türkiye ve istikrarın kurumsal çerçevede kalıcı olacağını ifade etti.7 haziran seçimleri için köy sakinlerinden partisine destek isteyen BADEM aziz milletimizin tercihinin istiktardan olacağına inandığını söyledi.

Akparti Körfez ilçe teşkilatları köylerde gördükleri ilgiden dolayı mutlu ve memnun ayrıldılar.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817