banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'İN KÖYLERİNE BAYRAM TEMİZLİĞİ
 Körfez Belediyesi tarafından Kurban bayramı öncesinde Körfez’de mahalle statüsüne kavuşan 16 köyde başlatılan temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ekiplerden Yoğun Mesai

Körfez Belediyesine bağlı ekiplerce, Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan 16 köyde bayram öncesi genel temizlik çalışmaları başlattı. Daha temiz ve sağlıklı bir Körfez için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Körfez’i daha estetik bir görünüme kavuşturmak için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Körfez Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği, çim biçme çalışmaları ile yeşil alanları, kaldırımları daha temiz ve sağlıklı yaşam alanına çeviriyor. Ekipler, boş arsalarda, kaldırımlarda, mahalle aralarındaki yeşil alanlarda büyüyerek görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizliyor.

Mezarlıklar Temizleniyor

Körfez Belediyesi 2016 yılında toplamda 12 bin 500 dönüm arazi temizliği gerçekleştirdi. Yaz, kış demeden yoğun mesai altında çalışan Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 20 kişilik ekip, yaklaşan kurban bayramı öncesi köylerde bulunan mezarlıklar da yabani ot temizliği, çim biçme, camii bahçelerini temizleme çalışmalarına başladı. Manevi duygulara ve vatandaşa her zaman önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Özellikle camilerimizin ve mezarlıklarımızın temizliğine çok önem veriyoruz. Manevi duygularımız, değerlerimiz bizler için çok önemli. Bu bağlamda ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun mesai altında kurban bayramına kadar tüm çalışmalarını tamamlamış olacak. “ dedi.

Mahalle Sakinlerinden Körfez Belediyesine Teşekkür

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen temizlik, çevre düzenleme çalışmaları, mahalle sakinlerinden büyük takdir görüyor. Vatandaşlar, manevi değerlere verdiği önem ve vatandaşlar ile yakından ilgilenmesinden dolayı vatandaşlar, “ Böyle güzel, titizlikle yürütülen hizmetleri bize sundukları için Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz. Köy sakinleri olarak Körfez Belediye Başkanımızdan ve ekibinden çok memnunuz. Allah çalışmalarında yar ve yardımcıları olsun. “dedi. “ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751