banner2779
banner2752
banner2750

 Körfez’in kültür ve sanat adresi belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasına kazandırdığı kültür merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Körfezi İlçesinde hayata geçirilen 2 bin 500 metre kullanım alanı bulunan kültür merkezi tiyatro gösterisinden seminerlere, düğünden kurslara kadar önemli ihtiyaçları karşılayacak.

TANITIM PROGRAMI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen Körfez Kültür Merkezi’nin tanıtım programı düzenlendi. Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖRFEZ’DE KÜLTÜR VE SANATIN ADRESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçeleri öncü ve örnek hale getirmek için kolları sıvadıklarını ifade ederek, “Bugün tanıtımını yaptığımız Körfez Kültür Merkezi, bu çabanın bir ürünü. Körfez’imizi ilçe belediyemizle el ele vererek geliştirdik, güzelleştirdik. Yepyeni yollar, parklar, tesislerle çehresini değiştirdik. Kültür Merkezimiz de kentin kültür ve sanat ihtiyacını karşılayacak. Bu tesis artık Körfez’de kültürün, sanatın, sosyal faaliyetlerin yeni bir adresi olacak” dedi.

ÇOK FONKSİYONLU

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ise Körfezi İlçesi’nin önemli bir eksiğini giderecek çok önemli bir yapıya kavuştuklarını kaydetti. Pehlivan Körfez Kültür Merkezi’nin çok fonksiyonlu bir merkez olduğunu ifade ederek bu büyük projenin Körfez İlçesine kazandırdığı için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ÇOK AMAÇLI SALONLAR

Giriş kısmındaki beyaz kabartma işlemelerle dikkat çeken Körfez Kültür Merkezi’nde 500 kişilik düğün salonu, 300 kişilik çok amaçlı salon ve 3 etüt odası bulunuyor. Ayrıca kültür merkezinde 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark yer alıyor.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Kompleksin zemin katında kadın emeği satış reyonları, muhtarlık irtibat bürosu, İSU bürosu, zabıta hizmetleri birimleri, kiralık-ticari idari ofisler bulunacak. Kültür Merkezi’nin 1. katında ise kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi ile kütüphane, iki adet sinema ve seminer salonu hizmet verecek.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atalar mah 11 yıl önce

sayın ırak aday olsun engin bey artık belediye baskanı istiyoz

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751