Körfez’in Parklarında  Tabelalar Yenilendi

Körfez Belediyesi, kentin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok yeniliği hayata geçiriyor. Parklardaki tabelalar da bu kapsamda yenilenirken, şehit isimlerinin verildiği parklar için özel tabelalar hazırlandı

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki parklardaki tabelaları yeniledi, daha modern ve estetik görünümlü hale getirdi. Şehitlerimizin isminin verildiği parklarda ise ayrı bir tabela çalışması gerçekleştirildi. Üzerinde ay yıldızın yer aldığı kırmızı-beyaz rengindeki tabelaların altında ise şehidimize ait bilgiler yer aldı. Özellikle akşam saatlerinde ışıklandırmaların da yanmasıyla birlikte güzel bir görünüm oluşturdu.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ÖZEL YAPILDI

Ömer Halisdemir Parkı ile birlikte bir çok parkta uygulanan çalışma, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Körfez Belediyesi ekipleri, tabela çalışmasının tamamlandığını belirtti. Yetkililer, “şehir genelindeki parklarımızda bulunan tabelalar zamanla eskiyerek hem görsel olarak hoş görünmemekteydi. Başkanımız İsmail Baran’ın talimatı ile tabelalarımızı yeniledik” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817