Körfez'in Pazarları Sıkı Denetimde
 Vatandaşların alışverişlerini daha huzurlu bir ortamda yapması için çalışan Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri Körfez pazarlarını da sürekli olarak denetliyor.

Körfez Zabıtası Halkın Kaliteli Hizmet Almasını Sağlıyor

Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfezli vatandaşların güvenliği ve sağlığı konusunda 7/24 görev yapan Körfez Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin genelinde kurulan bütün pazarları denetliyor. Halk pazarlarına getirdiği standartlarla Körfezli vatandaşların kaliteli hizmet almasını sağlayan zabıta ekipleri denetimleriyle hem pazarcı esnafını hem de vatandaşı koruyor.

Ekipler Vardiyalı Şekilde Çalışıyor

Temel olarak vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı hizmet almasını hedefleyen zabıta ekipleri pazarların kurulduğu erken saatlerde çalışmaya başlıyor. Pazarcı esnafı ile güne başlayan zabıta ekipleri vardiyalı şekilde çalışarak denetimlerini aksatmıyor.

Denetimlerimizi Sıklaştırarak Devam Ettireceğiz

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya konuyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Gökkaya, “Halkımızın sağlığı bizler için çok önemli. Fiyatların yanı sıra pazarda satılan gıda ürünlerinin hijyeni, tazeliği ve saklama koşullarını kontrol ediyoruz. Bu denetimlerle pazar yerinde sağlık ve hijyen kurallarına uyma konusunda asla taviz vermiyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için, pazar esnafımızdan hijyen kurallarına uyarak, yasaların belirttiği kurallara uymasını bekliyoruz. Bizlerde bunun için denetimlerini daha da sıklaştırarak devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817