Körfez'in Rambosuna Süpriz Doğum Günü

Körfez Belediyesi Koordinatörü Ramazan Tuna’ya çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’da, Tuna’nın doğum gününü kutladı. 

10 Ocak doğum günü olan Körfez Belediyesi Koordinatörü Ramazan Tuna’ya makamında sürprizi yapan arkadaşları, Tuna’nın yeni yaşını özel olarak hazırlanan doğum günü pastasıyla kutladı. Doğum günü sürprizi karşısında duygulandığını belirten Ramazan Tuna “Değerli yol arkadaşım Özel Kalem Müdürümüz Muhammed Ali Işık incelik gösterip böyle bir sürpriz yapmış. Bu sürprizi hazırlayan arkadaşlarıma ve buraya kadar zahmet eden belediye başkanım Yunus Pehlivan’a teşekkür ederim.” dedi. Tuna kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumları birlikte daha nice güzel yıllar temennisi ile üfledi.

Körfez Belediyesi olarak büyük bir aile oldukların söyleyen Başkan Pehlivan, mesai arkadaşlarımın sevincini de, üzüntüsünü de paylaşıyorum, hayat paylaşınca güzel  dedi. Ramazan Tuna’yla birlikte uzun yıllar siyaset yapmak temennisinde bulunan Başkan Pehlivan, Tuna’nın doğum gününü kutladı.

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817