KÖRFEZ’İN TARİHİ BULUŞTU
 Tarihi buluşma, Körfez eski Mal Müdürü Feriha Nurlu, Körfez Muhtarlar Derneği eski Başkanı İbrahim Gürkan, Mevcut İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu ve arkadaşları tarafından organize edildi. Körfez Öğretmen Evi Restaurant bölümünde düzenlenen tarihi buluşmada, ilçenin 28 yıllık kuruluş tarihine tanıklık eden, bu aşamada görev alan daire amirleri, birim müdürleri, muhtarlar ve o tarihte birimlerde görev alan personel katıldı. Bir bölümü emekli olan, başka illere atanan ve halen ilçede görev yapan personel salonda bir araya geldiler. Bu buluşmaya kamu birimlerinde ve belediyede yeni görev alan personel de tanıklık etti. Tarihi buluşma yapılan duygusal konuşmaların ardından, her kesin anılarını anlatmasıyla devam etti.

Yenilen yemek eşliğinde gerçekleşen tarihi buluşmanın mimarlarından olan Feriha Nurlu yaptığı açılış konuşmasında, ‘’Bu geceye dostluk gecesi adını verdik ve devam ettireceğiz. 28 yıl önce yeni kurulan ilçeye Mal Müdürü olarak atandım ve yıllarca zevkle hizmet ederek, büyümeye tanıklık ettim’’ dedi. Feriha Nurlu’nun, ilçenin kuruluşu ile ilgili anılarını anlatmasından sonra Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can kürsüye geldi ve Körfez’e ilk olarak staj için geldiğini anlatarak, ‘’Körfez eski Kaymakamı Alaaddin Yüksel döneminde buraya staja geldim ve burada çok şey öğrendim. Daha sonra Alaaddin Bey beni ilçenin açılışına da davet etti. Hizmet ettiğiniz yerlerde zaman zaman bu tür buluşmalar yapılması çok anlamlı. 28 yıl sonra bu kez Kaymakam olarak geldiğim Körfez, şu anda 150 binin üzerinde nüfusu olan, sanayisiyle, stratejik konumuyla çok önemli olan bir yerleşim alanı’’ dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817