banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’İN TEK ALKOL İZİNLİ İŞYERİ YENİDEN HİZMETE AÇILDI
 Yarımca Atalar Mahallesi sahilde yer alan ve ilçenin tek alkol ruhsatlı işyeri olan eski adıyla Kuzey Yıldızı olarak bilinen restaurant, yeni işletmeciler Kazım Erdoğan ve Özcan Işık tarafından devir alındı. İşyerinin adı Özekin Türküm Evi olarak değiştirilerek, yeniden düzenlendi. Gebze’de, pimapen işiyle uğraşan iki ortak tarafından işletilecek olan Restaurantın açılışını Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve bir gurup konuk tarafından yapıldı.

Açılıştan sonra katılan konuklara ikram verildi ve düşünülen yeni çalışma sistemi anlatıldı. Yeni adıyla hizmete başlayan Özekin Türkü Evi’nde, yemek hizmetinin yanı sıra Cuma ve Cumartesi akşamları canlı müzik de yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751