KÖRFEZ’İN YENİ BAŞHEKİMİ SARIIŞIK

Sarıışık için düzenlenen görev törenine Kocaeli Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Muhammet Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, hastane yönetici ve başhekimleri ile Körfez Hastanesi İdari kadroları katılım gösterdi. Hastanede ileriye dönük çalışmalar yapacağını belirten Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık, “Körfez ilçesindeki devlet hastanesinde benden önce yapmış olduğu hizmetleri daha ileriye taşımak adına çalışacağım” dedi.

TEBRİK ETTİ
Ahmet Sarıışık’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Koaceli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, “Bildiğiniz gibi Körfez Devlet Hastanesi son zamanlarda giderek kadrosunu güçlendiren, sürekli yeni hizmetler ile kendisini duyuran bir hastanedir. Geçtiğimiz yıl, yeni atanan uzmanları ile yoğun bakımıyla ve önümüzde ki aylarca açacak olduğumuz yeni yoğun bakımıyla inşallah kendisinden daha da yaygın şekilden kendin bahsedeceğine inanıyoruz. Daha önceden her aşamada çalışmış bir arkadaşımızı bugün başhekimlik görevine atadık. Herkes için hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

‘SÖZ VERİYORUM’
Körfez Devlet Hastanesi’nde şimdiye kadar edindiği bilgi ve tecrübeler ile ileriye dönük adımlar atacağını söyleyen Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık, “1990 yılında başlayan Kocaeli’de çalışma hayatımı geride bıraktım. Sağlıklı dönüşümün 2013 yılında başlayan süreci içerisinde yaklaşık 10 yılını yönetici olarak sürdürdüm. Bu süreç içerisinde edindiğim bilgi ve tecrübeleri, en son görev verilen Kocaeli Körfez İlçesi’nde ki devlet hastanesinde benden önce yapmış olduğu hizmetleri daha ileriye taşımak adına çalışacağım. Başta genel sekreterimiz olmak üzere idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağlık konusunda burada elimden gelen çabayı göstereceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.
 

UZM DR. AHMET SARIIŞIK KİMDİR?
1966 yılında Afyonkarahisar (Sandıklı)’da doğan Uzm Dr. Ahmet Sarıışık ilk, orta, lise eğitimini burada tamamladı. 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm Dr. Ahmet Sarıışık 1989-1990 yıllarında (Tokat, Akbelen), 1990-1993 yıllarında Kocaeli Derince Sağlık Ocağı’nda, 1993-2004 arasında Kocaeli Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2007 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Aile Hekimliği Uzmanlığı alan Uzm Dr. Ahmet Sarıışık 2007-2011 arasında İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra  2012-2014 arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi olarak çalıştı. 2014-2016 yılları arasında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan Uzm Dr. Ahmet Sarıışık Kocaeli Körfez Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817