Körfez’in Yolları Asfaltlandı 

Bu bağlamda, Kışladüzü Karaalipaşa Caddesi’nde sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanarak, yol kullanıma açıldı
 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdiği talimatlar doğrultusunda, ilçe genelinde birçok çalışma hız kesmeden sürdürülüyor. Başkan Baran, ilçeyi modern bir görünüme kavuştururken, vatandaşların talepleri doğrultusunda da hizmetlere devam ediyor. Kaldırım, parke taşı, okullara bakım-onarım, cadde ve sokakların temizliği bir yana, ilçe genelinde asfalt ve yol çalışmalarını aralıksız devam ediyor.
MİLİM MİLİM İŞLENİYOR
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce devam eden yol çalışmalarında, Kışladüzü Mahallesi Karaalipaşa Caddesi’nde de sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Yoğun bir mesai yapan ekipler, çalışmaların tamamlandığı Karaalipaşa Caddesini tekrar halkın kullanımına açtı.
VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Bölgede yaşayan vatandaşlar, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve mağduriyet yaşanmadığı için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve ekiplere teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817