Körfezkent’te Alış Veriş  Hızlandı

Bu kapsamda her evde ihtiyaç duyulan mutfak malzemeleri, küçük ev aletleri, mobilya gurupları halı, züccaciye, beyaz eşya, elektronik eşya ve benzeri ihtiyaçlar için tercih edilen mağazalar müşteriler tarafından ziyaret edilmeye başladı.

Körfezkent Mevlana Caddesi üzerinde faaliyete geçen ve tüm ihtiyaç malzemelerinin de bulunduğu WM Home bu konuda özellikle bu bölge halkı tarafından tercih edildi. Çeşitli indirimler, elden taksit, peşin fiyatına ve kredi kartına yapılacak taksitlendirme yöntemiyle yapılan satışlarda bölgeye hizmet veren mağaza, güler yüzlü ekibi ile de tercih edilen noktalar arasında yer aldı.

Yaklaşık 15 bin nüfusun yer aldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Körfezkent ve mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği WM Home, aynı zamanda Derince merkez, Yenikent Mahallesi ve Körfez’in diğer mahallelerinden gelen halk tarafından da beğeniliyor. WM Home’nin Yarımca’da Mimar Sinan Mahallesi’nde ve 60 Evler’de de Vildan Mağazaları adı altında aynı konsepte mağazaları bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817