Körfezli Aileden 5 Kişiyi Yok Etti, 16 Yıl Cezaya Çarptırıldı

Kaza, Kandıra yolunun Çakırcaali Kocabayramlar sapağı mevkiinde meydaa geldi. Serkan Barhan(37)  yönetimindeki İzmit yönüne giden 34 BSM 420 plakalı otomobil ile kandıra istikametine seyreden Samet Koyun(31) idaresindeki İzmit Belediyesi’ne ait 34 VZ 6212 plakalı kamyon çarpıştı. Sürücü Bahran ile eşi Duygu (33) ve çocukları Göktuğ Barhan (6) ile kız kardeşi Tuğba Kılıç (33) olay yerinde yaşamını yitirdi. Serkan Barhan’ın babası Reşit (65) ve annesi Necla Barhan (55)  ve Tuğba Kılıç’ın 2 yaşındaki kızı Berra Kılıç, Kandıra Devlet Hastahanesinde tedavi altına alındı.

Yaralı çocuk Berra Kılıç'ta hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Samet Koyun çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün gerçekleşen duruşmada sanık Samet Koyun, kazada yaşamını yitiren maktullerin yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu. mahkeme heyeti sanık Samet Koyun hakkında verilen cezayı açıkladı.

ÖLENLERİN YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Duruşmada son sözü sorulan Sanık Samet Koyun, “Böyle bir kazaya neden olduğum için son derece pişmanım. Ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başka bir diyeceğim yoktur.” dedi

16 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti sanık Samet Koyun hakkında verdiği kararda ölü ve yaralı sayısını gözeterek “Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçunu” işlediği kanaatine vardı ve 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Heyet sanık Samet Koyun’un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817