KÖRFEZ’Lİ AK GENÇLER HALI SAHADA BULUŞTU

 

Güney mahallesi gençlik kolları başkanı Murat Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen halı saha maçında ilçe yönetimi takımında gençlik kolları başkanı Kadir Alçık, Hanifi Alper, Faruk Reis. Ferhat Tanyeli, Adem Kaya ve Hasan Öztürk yer alırken Güney Mahallesi gençlik kolları takımında Murat Yıldırım, Hakan Tosun, Kenan Harem, İsa Tosun, Kamil Burç ve Mesut Tosun mücadele etti.

 

Maça hızlı başlayan mahalle teşkilatı 2-0 öne geçerken toparlanan ilçe yönetimi Faruk Reisin etkili oyunu, Kadir Alçık ve Ferhat Tanyeli’nin golleriyle 4-2 öne geçti. Hakan Tosun ve Murat Yıldırım’ın etkili oyunuyla toparlanan mahalle teşkilatı maçtan kopmadı ve tekrar öne geçti. Kalesinde bir çok pozisyonda başarılı kurtarışlara imza atan Hanifi Alper, gençlik kolları mahalle başkanı Murat Yıldırım’ın 6 gollük performansına engel olamayınca Güney Mahallesi gençlik kolları, İlçe yönetimini 11-10 mağlup etmeyi başardı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817