KÖRFEZLİ AK GENÇLER MAHALLELERİ GEZİYOR

            AK Parti Körfez gençlik kolları başkanı Kadir Alçık, Körfez ilçe koordinatörü ve il gençlik kolları başkan yardımcısı Muhammet Hanifi Akbulut, ilçe yöneticilerinin ve mahalleli gençlerin katıldığı ev toplantısında konuşan gençlik kolları başkanı Kadir Alçık SKM programlarımız kapsamında her hafta farklı bir mahallemizde mahalle başkanlarımızın evlerine konuk olarak, partimize yeni üye olan genç arkadaşlarımızla tanışıp sohbet ediyor, genç arkadaşlarımıza partimizin icraatlarını ve ülkemizin dünüyle bugününü anlatıyoruz.

            Ülke gündeminin konuşulduğu ev toplantısı mahalleli gençlerin ilçe gençlik kolları başkanına ve il başkan yardımcısına sordukları sorularla sohbet ortamında devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.