KÖRFEZ’Lİ AK GENÇLER SEÇİM ÇALIŞTAYI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ
            AK Parti Körfez gençlik kolları başkanı Kadir Alçık ve ekibi, İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez belediye başkanı Yunus Pehlivan ve mahalle teşkilatlarının katıldığı toplantıyla 1. Gençlik çalıştayını gerçekleştirdi.

Teşkilatlanma birim başkanlığının yaptığı çalışmalar ile düzenlenen programda Körfez ilçede bulunan tüm mahallelerin bundan önce yapılan yerel ve genel seçimlerde alınan oy oranları masaya yatırıldı İlçe gençlik kolları başkanı Kadir Alçık yaptığı konuşmada; 1. seçim çalıştayına katılan ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza ve tüm gençlik kolları teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum 2014 yerel seçimleri öncesinde gençlik kolları teşkilatları olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle teşkilatlarımız çalışmalarını tamamladı, sandık müşahitlerimiz hazır, bugün ki yaptığımız programla partimizin oyunu nasıl arttırabiliriz bunun çalışmasını yapacağız ve partimizin oy oranları için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız. AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem’in teşkilatlanma çalışmaları hakkında, Körfez belediye başkanı Yunus Pehlivan’ın ise ülke gündemi hakkında bilgi verdiği program yapılan sunumla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817