KÖRFEZ’Lİ AK KADINLAR GAZİLERİ UNUTMADI
AK Parti Körfez ilçe kadın kolları başkanı Nesrin Duran, Körfez belediye başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran ve kadın kolları yöneticileri, 19 Eylül gazileri anma günü kapsamında Körfez ilçede bulunan gazileri ziyaret etti.


Körfez ilçe Çamlıtepe mahallesinde yaşayan 100 yaşındaki Yahya Kala’yı evinde ziyaret ederek, gaziler gününü kutlayan kadın kolları başkanı Nesrin Duran, Yahya amcamızı bu anlamlı günde arkadaşlarımızla birlikte ziyaret edip hem vatanımıza yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etmek, hem de hayır duasını almak istedik.


Yahya amcamız nezdinde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yurdumuzun topraklarını korumak için üstün bir cesaret örneği göstererek canları pahasına vatanımızı savunan gazilerimizin, Gaziler gününü kutluyor ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817