KÖRFEZLİ AK KADINLAR YAŞLILARIMIZIN YANINDA
AK Parti Körfez ilçe kadın kolları yaşlıları unutmuyor. Sadece seçim döneminde değil her zaman halkla iç içe olmaya çalışan AK Parti körfez ilçe kadın kolları başkanı Nesrin Duran ve ekibi, hız kesmeden yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor.

Yaşlılar haftası münasebetiyle Körfez ilçede 41 ev ziyareti yapan Ak kadınlar vatandaşları hem ziyaret edip hem de hayır dualarını alıyorlar. Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan kadın kolları başkanı Nesrin Duran '' Diğer Siyasi Partilerde kongre süreçlerinde çalışmaların durduğundan adeta kongrelerin konuşulduğu zamanlarda herkesin kendi iç hesaplaşmaları ile uğraşmaktan parti misyonlarını unuttuğundan bahsederek, Ak Partimizde çok şükür her şey olması gerektiği gibi parti gelenek ve göreneklerine uygun olarak gerçekleşiyor, teşkilatımızın her kademesi görevini aksatmadan süreci en güzel şekilde yürütüyor , bizler de  2015 'de yapılacak olan genel seçim çalışmalarımıza yaşlılarımızın hayır dualarını alarak başlamak istedik.'' dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817