Körfezli Bayburtlular ‘tam destek’ dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde saha çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında önceki akşam Körfez Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Referandum ve yeni sistemle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Başkan Baran, sistemin vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak, yatırım ve hizmetlere ivme kazandıracak birçok yeniliği de beraberinde getirdiğini ifade etti.

İZLERİNİ SİLECEĞİZ

Yeni sistemin hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli olacağına vurgu yapan Başkan Baran, "16 Nisan'da daha demokratik daha özgür bir Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Ben halkımızın 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' diyeceğine canı gönülden inanıyorum. Vereceğiniz 'evet' oylarıyla 1961 ve 12 Eylül Anayasalarının antidemokratik izlerini 16 Nisan'da tamamen silmiş olacağız" vurgusunu yaptı.

AÇILIŞ BAYRAMI DAVETİ

Körfez’i kapı kapı dolaşarak yeni sistemi anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, "Körfez inşallah geleceğimiz için 'evet' diyecek. Kocaeli ve Körfez’de yüksek bir 'evet' oyu çıkararak ülkemizdeki bu değişikliğe destek olmak istiyoruz" dedi. Bayburtlular da Güçlü bir Türkiye için tam destek vereceklerini belirterek, Pazar günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı açılış bayramına herkesi davet etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817