banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZLİ DENİZCİLER, KABOTAJI KUTLADILAR

Körfez Yarımca’da faaliyet gösteren, Yarımca Amatör Balıkçılar Derneği, gereken ilgiyi görmemekten şikayetçiler. Dernek yönetimi, projesi hazır olan ve ölçümleri yapılan mendireklerinin bir an önce yapılmasını bekliyorlar.

Yarımca’da uzun zamandır faaliyet gösteren Yarımca Amatör Balıkçılar Derneği’nde, Kibar Çolak Başkan, Cemal Baydaş 2. Başkan, Mehmet Yıldız, Remzi Alkan ve Nurettin Akkuş ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 2002’de kurulan derneğin halen 80 üyesi bulunuyor. 65 teknenin yer aldığı derneğin en büyük sorunları ise yetkililer tarafından gereken ilginin gösterilmemesi ve kendilerine söz verilen mendireğin halen yapılmaması.

Dernek başkanı Kibar Çolak, uzun zamandır yapımını istedikleri mendirek için Ulaştırma Bakanlığı’nın söz verdiğini belirterek, ‘’Sözü alınan mendirek için projemiz hazırlandı, görevliler geldi ve ölçümlerini de yaptılar. Dernek olarak mendireğin bir an önce getirilmesini bekliyoruz. Derneğimiz, olta ve ağcılık ile faaliyetlerini sürdürüyor ve burada halka açık olarak varlığımızı sürdürüyoruz. Dönem dönem değil sürekli olarak hatırlanmak ve desteklenmek istiyoruz’’ dedi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826