KÖRFEZLİ DİANA YAŞAMAK İSTİYOR

Ancak, ailenin maddi durumunun yetersiz olması ve tedavinin Türkiye’de yapılamaması nedeniyle Diana’nın ailesi ilaçları temin edemiyor, yardım istiyor.

13 yaşında ki Diana’nın 6 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonrasında yapılan muayenesinde, sağ kalça kemiğinde habis tümör saptandı. Teşhis konulduktan sonra kemoterapi ve rehabilitasyon tedavisi başladı. Fakat, verilen normal kemoterepi ilaçları diğer sağlıklı hücreleri de öldürmeye başlayınca, akıllı ilaç yöntemine gidildi.

Bu ilaçların ve tedavinin yalnızca Amerika’da olduğunu söyleyen aile, tüm imkanlarını kullanarak bunu gerçekleştirmek istedi ama maddiyatsızlık nedeniyle yardım kampanyası başlattılar. 13 yaşında ki Diana Öztürk, ağrılarının artmaya başladığını ve bir an önce tedavi olması gerektiğini söylerken, anne Darya Öztürk, hastanede her seansın 150 dolar, ilacın ise her kutusunun 75 dolar oluğunu, evde okuyan çocukların da bulunduğunu bu nedenle de masrafları karşılayamadıklarını belirtiyor.

Körfez’de oturan ve tedavi olmak, bu hastalıktan kurtulmak isteyen Diana için Türkiye’de ve yurt dışında yardım hesapları açılmış. Hayırseverlerin bu hesaplara yardım da bulunarak destek olmaları bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817