KÖRFEZLİ ECZACIDAN ÖRNEK PROJELER
 Caner Göçmez, insanların yaz aylarında en çok kullandığı sahil kenarında otururken, kitap okumaları ve okumaya özendirmek amacıyla ilk projesini Körfez İlçesi Tütünçiftlik sahilinde uygulamaya koydu. Bunun için 4 ay çalışma yapan Caner Göçmez, bir yandan kitapların konulacağı kütüphaneleri hazırlatırken, diğer yandan da ilanlarla bağış kitap topladı. Metin Büyükoğlu adlı arkadaşı ile çalışmaları yönlendiren Caner Göçmez, 3 adet kütüphane hazırlattı. Bu sırada Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Teknik Hizmetler birimi de yardımcı oldu. Tütünçiftlik sahilinde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri içine monte edilen kütüphanelere Metin Büyükoğlu Kütüphanesi, Şehitler Kütüphanesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kütüphanesi adları verildi. 2 kütüphane yetişkinler için kitaplara ayrılırken, bir kütüphanede de çocuk kitapları yer aldı.

Caner Göçmez’in ikinci çalışması sokak hayvanları için hazırlandı. Bunun için de yine Körfez Tütünçiftlik sahili seçildi. Hazırlanan iki çalışmada da, sokak hayvanlarının su ve yemek ihtiyaçlarını karşılamaları için bölmelerin olduğu sehpalar iki noktaya yerleştirildi. Suları kendi elleriyle dolduran Caner Göçmez, bazı vatandaşların bölmelere çöp attığını görünce de çok üzüldü. Caner Göçmez, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne de proje hakkında örnekler sunduğunu ve kabul edilmesi halinde kampus içinde de çeşitli noktalara çalışmaların konulacağını söyledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817