“KÖRFEZLİ ESNAFLAR YOLA DEVAM" DİYOR


 

 

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, SKM Başkanı Selami Tanış, Teşkilat Başkanı Yusuf Eryarsoy, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri Zeki Kurtuluş, Ahmet Sinan Fidan, Kadir Aydoğdu, Mikail Saltabaş ve teşkilat mensupları ile birlikte adeta Körfez’i karış karış gezdi. Önce Güney Mahallesi’ndeki esnafları gezen Tuğrul Caddesi’nden sahil boyunca tüm esnafları ziyaret etti, sohbet etti.

"BİZ BİRLİKTE KÖRFEZİZ”
Esnafa ve vatandaşlara hayırlı ve bereketli alışveriş dileklerinde bulanan İlçe Başkanı Şener Söğüt, “24 Haziran’da yapılacak seçimler için takviminin açıklanmasının ardından sahaya inerek, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağımızı her platformda ifade ettik. Sözümüzün her zaman arkasındayız.  Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bizlere karşı gösterdiği ilgi ve sıcaklık gücümüze güç katıyor. Biz birlikte Körfeziz, biz birlikte Türkiye’yiz “ dedi. 

 

“ESNAFTAN BÜYÜK DESTEK
AK Parti olarak esnafın yaşadığı sorunların çözümü konusunda çözüm odaklı olduklarını belirten Başkan Söğüt, "Yapmış olduğumuz ziyaretlerde, tespit edilen sorunların çözümü için gerekli makam ve yetkililerle görüşmeler sağlayarak sorunların bir an önce çözülmesine yarımcı oluyoruz. Halkımızla bir arada olup her türlü ihtiyaç ve sorunlarını çözmek için sık sık bu tür ziyaretlere devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri için esnafımızdan destek sözümüzü aldık. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817