banner2779
banner2752
banner2750

Körfezli genç cumhurbaşkanına hakaretten  tutuklandı
 

Olay, 16 Mayıs Salı günü Körfez ilçesinde meydana geldi. Orhangazi Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Batuhan Toso her sabah yaptığı gibi o güne yine okuluna gitti. 17 yaşındaki Batuhan ders arasında polisler tarafından apar topar gözaltına alındı. Gözaltındayken ailesine dahi haber verilmedi. Liseli Batuhan’ın ailesi olayı ancak oğulları savcılıktayken öğrenebildi.


AYNI GÜN TUTUKLANDI
Gözaltına alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Batuhan, aynı gün Körfez Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen genç öğrenci çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

ÜNİFORMAYLA GÖTÜRDÜLER
Anne Muazzez Toso ve Cavit Toso oğullarının serbest bırakılması talebinde bulundu. Muazzez Toso, “Çocuğumuzun küfür etmesi iyi bir şey değil ama onu üniformayla gözaltına almak ve cezaevine kapatmak çok yanlış bir durum. Çocuğumun eğitim hayatı olumsuz etkilendi. Tam olarak ne yazdığı da bilinmiyor. Belki küfür etmemiş de olabilir. Bu sene sınava girecekti. Şimdi bütün geleceği bu olay nedeniyle etkilendi.” dedi.


İTİRAZ YAPILDI
Baba Cavit Toso ise yetkililerin duruma el atması gerektiğini söyledi. Cavit Toso, “Yetkililerden yardım bekliyoruz. Çocuğumuzun yaşı daha çok küçük. Çocuğumuzun cezaevinden çıkmasını istiyoruz. Bu verilen ceza çok ağır bir ceza. Konuyla ilgili gerekli itirazları yaptık. Şimdi olumlu bir şekilde sonuç almayı bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751