Körfezli genç kalbine yenik düştü
 Alınan bilgilere göre, Yarımca’da Petkim Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan Samet Denk, akşam saat 21.00’de arkadaşlarıyla birlikte evin önünde sohbet etti. Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde oturan Samet Denk, sohbetten sonra evine gitmek istedi ancak ayağa kalktıktan sonra birden fenalaştı ve olduğu yere yıkıldı. Oğlunun yere düştüğünü gören annesi Nurgül ve babası Volkan Denk, koşarak arkadaşlarının yardımıyla Samet Denk’i yerden kaldırdılar ve 112’yi çağırdılar. Ambulansla , Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Samet Denk’e yapılan müdahalelere rağmen kurtarmak mümkün olmadı.

Savcı otopsi yaptı

Samet Denk’in 18 yaşında olması ve sokakta fenalaşması nedeniyle savcılık otopsi yaptı ve ölüm nedeni gizli kalp olarak belirlendi. Körfez Belediyesi personellerinden Çetin Bulut’un da yeğeni olan Samet Denk’in cenazesi, Esentepe Mahallesi Ulu Camii’nde kılınacak olan öğlen namazından sonra İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817