KÖRFEZLİ GENÇ TRAFİK KURBANI OLDU
  

Körfez’de oturan ve Kırklareli Devlet Hastahanesi’nde çalışan Harun Karaman, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Talihsiz gencin söz yüzüğünü almaya geleceği öğrenildi.

Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Erim Sokak numara 1’de oturan Harun Karaman, Kırklareli Devlet Hastanesi  Radyoloji Bölümü’nde Teknisyen olarak çalışmaya başladı. 2,5 yıldır bu görevde çalışan Harun Karaman (23), burada tanıştığı Hafize Özgün ile söz kararı aldı. Genç çift evlilik hazırlığı yaparken, Körfez’de de baba Rahmi Karaman ve ailesi nışan hazırlıkları yapmaya başladılar. Önceki akşam arkadaşı Nadir Kafa’nın kullandığı otoyla nöbet için çalıştığı hastaneye gitmek isteyen Harun Karaman’ın tüm hayalleri trafik canavarının kurbanı oldu. Nadir Kafa’nın kullandığı oto, sisli yolda bir kamyona arkadan çarpınca  boynu kırılan Harun Karaman hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise kazayı omzunda kırıkla atlattı.

Harun Karaman’ın ölüm haberi Körfez’deki baba evine ulaştığında Karaman ailesinin dünyası yıkıldı. Baba Rahmi Karaman ve eşi ile iki kızı nışan hazırlıklrı yapıp, söz yüzüğü için oğullarının gelmesini beklerken cenaze hazırlıkları yapmaya başladılar. Talihsiz gencin cenazesi Fatih Camii’nde kılınan namazdan sonra  Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze Namazına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP adayı İsmail Baran ve siyasiler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817