banner2752
banner2750

Körfezli Gençler Doyasıya Eğlendi

Halayın, horonun, çiftetellinin oynandığı gecede herkes doyasıya eğlendi

Körfez Belediyesi’nin gençlik festivali kapsamında bir hafta boyunca süren etkinlikleri, mahalli sanatçılar Yıldırım Gömleksiz ve Mesut Çakır’ın Tütünçiftlik sahilinde verdiği konser ile devam etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı buluşmada Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, gençler ve çok sayıda Körfezli katıldı. Sahneye ilk olarak Yıldırım Gömleksiz çıktı.

Yıldırım Gömleksiz’in sevilen sevilen türküleri seslendirdiği konserde gençler bol bol halay çekti, çiftetelli oynadı. Başkan Şener Söğüt de gençleri kıramadı, onlarla birlikte sahneye çıktı ve oyun oynadı. Gömleksiz’in ardından sahne Mesut Çakır’ın oldu. Çakır Karadeniz müziğinin sevilen şarkılarını seslendirirken, kurulan uzun horon halkası muhteşem görüntü oluşturdu.

ETKİNLİKLERİ ARTTIRACAĞIZ

“Bir arada olmayı özlemişiz” diyerek gençlere kısa bir konuşma yapan Başkan Söğüt, “Pandemi dolayısıyla bir araya gelemiyorduk. Bugün gördük ki; eğlenmeyi özlemişiz. Yaz aylarında bu etkinlikleri arttıracağız. Hem sevilen sanatçılarla sizleri buluşturacağız hem de yerel sanatçılarımıza da destek olmak adına belirli aralıklarla sahil bölgelerimizde etkinlikler yaparak sizlerin güzel vakit geçirmesini sağlayacağız” dedi.

MÜJDEYİ BAŞKAN VERDİ

Başkan Şener Söğüt, bu yaz aylarında önemli sanatçıları Körfezlilerle buluşturacaklarını da belirterek, “48. Altın Kiraz Festivalimizi 10-12 Haziran tarihleri arasında yapacağız. Hazırlıklarımız tamamlanıyor. Müjdesini verebilirim ki 10 Haziran’da Oğuzhan Koç sizlerle olacak. 12 Haziran’da da tüm başpehlivanların katılacağı Taşköprü Yağlı Güreşleri’ni yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751