Körfez'li Gençler Halı Sahada Buluştu

Körfez ilçede esnaflık yapan gençler yoğun iş temposundan bir nebze uzaklaşabilmek birlik ve beraberlik içinde kaynaşabilmek için Tek Gül halı saha futbol maçında karşı karşıya geldi. Düzenlenen halı saha maçında karşı karşıya gelen her iki takımda centilmenlik çerçevesinde mücadele ederken, kazanan dostluk oldu. Maç karşılıklı atılan gollerle 7-7 berabere bitti.

 

Yapılan organizasyona Fidan Kundura Ahmet Sinan Fidan ev sahipliği yaparken Mehmet Akif Gür Sinan Yıldırım Erkan Yıldırım Muhammet Yıldırım Ramazan Gür Hanifi Alper Bayram Mutlu Erdinç Yağcı Soner Aydoğdu Mustafa Moğol Mehmet Demirel Adem Koyun ve Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği Genel Sekreteri Mitat Atalay Misafir Oyuncu olarak katıldı.

Fidan açıklamasında halı saha organizasyonunu her hafta düzenli olarak yaptıklarını her hafta Körfez İlçede yaşayan bir büyüğümüzü maça davet edeceklerini söyledi.

 

YEŞİL TAKIM:   7

 

1.HANİFİ ALPER

2.SONER AYDOĞDU

3.BAYRAM MUTLU

4.MUSTAFA MOĞOL                1 GOL

5.AHMET SİNAN FİDAN            2 GOL 

6.ADEM KOYUN                      3 GOL

7.MİTAT ATALAY                      1 GOL

 

KIRMIZI TAKIM  :7

 

1.MUHAMMET YILDIRIM

2.MEHMET AKİF GÜR

3.SİNAN YILDIRIM                    1 GOL

4.ERKAN YILDIRIM                   3 GOL

5.RAMAZAN GÜR                     1 GOL

6.ERDİNÇ YAĞCI                     1 GOL

7.MEHMET DEMİREL               1 GOL

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovadan sevgilerle 11 yıl önce

haber bulamamışlar sizi koymuşlar buraya :)

banner2817