KÖRFEZLİ GENÇLER  ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, bir taraftan sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirirken, önemli gün ve haftalarda da özel ziyaretler gerçekleştiriyor. Meclis üyeleri son olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bölgede bazı okulları gezdi, öğretmenlere çiçek takdim ederek onların günlerini kutladı. Meclis üyeleri ilk olarak Tüpraş 50. Yıl Lisesi’ne gitti, öğretmenlerle bir araya geldi.

DUYGU DOLU ANLAR

Tüpraş 50. Yıl Lisesi’nin ardından ziyaretler Mustafa Kemal Lisesi ve Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile devam etti. Gençler mezun oldukları okullarda öğretmenleri ziyaret ederek onları mutlu ederken, öğretmenler de oldukça duygulandı. Öğretmenler, nazik ziyaret ve düşüncelerinden dolayı Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817